Lezha dhe shumica e vendit rinisin të dielën vaksinimin masiv të të moshuarve

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Lezha dhe shumica e vendit rinisin të dielën vaksinimin masiv të të moshuarve

Lezha do filloje të dielën vaksinim masiv te popullates për moshën +80 vjeç.

Per te pershpejtuar procedurat si dhe per te perballuar numrin e larte te njerezve qe do paraqiten per vaksinim, kjo procedure do te kryhet prane qendrave shendetsore si ne qytet ashtu dhe ne njesite administrative.

Qe nga fillimi i vaksinimit dhe deri tani, numri i personave qe kane marre dozen e pare në Lezhë ka shkuar ne afro 1mije.

Sipas njoftimit të bërë, çdo qytetar ne Lezhe qe është 80 vjeç e larte duhet te paraqitet prane qendrave shendetsore qe te marre dozën e parë.

Advertisement

I njëjti njoftim në fakt është bërë edhe nga pjesa derrmuese e Njësive të Kujdesit Shèndetësor në Shqipëri.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy