Përfundon procesi i votimit në qarkun e Lezhës, pjesëmarrja qytetare nuk kaloi 50%

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Përfundon procesi i votimit në qarkun e Lezhës, pjesëmarrja qytetare nuk kaloi 50%

Ka përfunduar procesi i votimit, në qarkun e Lezhës, i cili, si në gjithë Shqipërinë, ka nisur që në orën 07:00 të mëngjesit të sotëm dhe ka zgjatur deri në orën 19:00, kohë në të cilën qytetarët e Lezhës, Kurbinit dhe Mirditës vendosën se kush do të jenë përfaqësuesit e tyre në Parlament për 4 vitet e ardhshme.

 

Nga të dhënat zyrtare nga KZAZ, nga 173.899 qytetarë në të gjithë qarkun kanë votuar vetëm 44.50% .

Në Bashkinë Lezhë, nga 88.312 zgjedhës, kanë votuar vetë 44.27% e tyre.
Në Bashkinë Kurbin, nga 57.619 zgjedhës, kanë votuar vetëm 44.42% e tyre.
Në Bashkinë Mirditë, nga 27.968 zgjedhës, kanë votuar 46.64%.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy