Pranohet gjykimi i shkurtuar për Enkeleda Hoxhën, ish-gjyqtarja e Krujës do përfitojë ulje dënimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Pranohet gjykimi i shkurtuar për Enkeleda Hoxhën, ish-gjyqtarja e Krujës do përfitojë ulje dënimi

Pranohet gjykimi i shkurtuar për ish gjyqtaren e Krujës, Enkeleda Hoxha dhe për personat e tjerë të arrestuar për korrupsion dhe vendime të padrejta në gjykim.

Me pranimin e Gjykimit të Shkurtuar, do të thotë që gjykata do marrë vendimin me vetëm provat e siguruara deri më tani dhe nuk do të thellohet më tej. Kështu Enkeleda Hoxha përfiton uljen e 1/3 së dënimit përfundimtar.

Aktulishtgjyqtarja Hoxha,  ndodhet në burg nën hetimin për korrupsion. Ajo akuzohet se ka liruar disa të fortë të dënuar me burgim përjetë.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy