Prezantohet “One Albania”/ Në 10 vitet e ardhshme kompania do të investojë 200 milionë euro

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Prezantohet “One Albania”/ Në 10 vitet e ardhshme kompania do të investojë 200 milionë euro

Teksa festohej Dita e Verës, One Albania prezantoi imazhin e saj të i ri në tregun e telekomunikacioneve. Kjo kompani, e krijuar nga bashkimi i dy kompanive historike, One dhe ALBtelecom, do të ketë një identitet dhe një standard të ri të shërbimeve për klientët shqiptarë, si pjesë e grupit 4iG.

 

Drejtori Ezkekutiv i 4iG Peter Fekete gjatë fjalës së tij tha se Shqipëria përfaqëson një nyje qendrore për investimet në të gjithë rajonin. Ai shpalosi edhe disa nga synimet kryesore të grupit hungarez për t’u zgjeruar në rajon.

 

Advertisement

PETER FEKETE

 

DREJTOR EKZEKUTIV I GRUPIT 4iG

 

Advertisement

“Kur shohim listën e vendeve ku duam të jemi të pranishëm, Shqipëria ka qenë gjithmonë në vendin e parë, sepse kemi parë një vend me popullatë e re që ka nevojë për zhvillim. Ideja jonë për 10 vjeçarit e ardhshëm është që të investojmë një vlerë prej 200 milion eurosh.”

 

Drejtori Ekzekutiv i One Albania ndau më shumë mbi identitetin e ri, si një bashkim i shërbimeve më të mira mobile dhe fikse, duke krijuar keshtu shërbimet dhe produktet më të përshtatshme për të gjitha nevojat e klientëve.

 

Advertisement

EMIL GEORGAKIEV

 

DREJTORI EKZEKUTIV I ONE ALBANIA

 

Advertisement

“Teknologjia jone është e fuqishme dhe përshtatet plotësisht me kërkesat dhe standardet e reja dhe është e gatshme për 5G. Në përgjithësi ajo që duam te arrijmë është qe te jemi një operator i përqendruar te klientët dhe të kemi një marrëdhënie të hapur dhe të sinqertë. Po ashtu One albania është një nga portat hyrëse kryesore përsa i përket botës së internetit sepse ne ofrojmë lidhje me cilësi të lartë përmes kabullave nënujor.”

 

Me sloganin “Për ty”, fokusi i kompanisë është konsumatori ndaj me ndryshimet e fundit do të ketë më shumë cilësi shërbimi për ta.

 

Advertisement

IRDA BONATI

 

ZV.DREJTORE EKZEKUTIVE ONE ALBANIA

 

Advertisement

“Për konsumatorët celularë One Albania ofron 30% rritje të shpejtësisë së internetit….”

 

Prezantimi i One Albania shoqërohet me një rekord të ri. Për herë të parë në Shqipëri, në zonën e Liqenit Artificial do të organizohet shfaqja më e madhe me dronë në rajon dhe ndër më të mëdhatë në Evropë.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy