Prifti: Të talentuarit të ikin, këtu të digjet jeta. Do pendohem nëse do e mbaj fëmijën tim në Shqipëri

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Prifti: Të talentuarit të ikin, këtu të digjet jeta. Do pendohem nëse do e mbaj fëmijën tim në Shqipëri

Pedagogu Rezart Prifti ka deklaruar se njerëzit e talentuar duhet të largohen nga Shqipqria, pasi sipas tij vendi i tyre nuk u ofron atë që duhet.

 

Nga studio e Quo Vadis ai tha se edhe fëmijën e tij në të ardhmen nuk do e mbaj këtu, pasi nëse do veprojë ndryshe do të pendohet.

 

Advertisement

Të talentuarit të ikin. Po i mbajet këtu, u digjet jeta. Unë nuk do doja që fëmija im po të ishte i talentuar të rrinte këtu. Sepse ose do përdorte llapën ose do përdorte pantallonën etj. Ime më nuk heshti 36 vjet mësuese dhe ky sistem e degjeneroj si profesioniste. U bëra unë shërbëtori i dijes. Po bëj 10 vjet unë këtu, nuk kam pushuar asnjë herë. Nëse fëmija im do jetë i talentuar dhe do jetë këtu, unë do pendohem shumë, sinqerisht”, tha Prifti.

 

 

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy