Rama publikon fotot/ Përfundon Loti 5 i rrugës Kardhiq-Delvinë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Rama publikon fotot/ Përfundon Loti 5 i rrugës Kardhiq-Delvinë

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar përfundimin e plotë të Lotit të 5, në rrugën Kardhiq-Delvinë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, kryeministri bën me dije se po punohet intensivisht edhe në lotet e tjera të këtij projekti, në mënyrë që të shkurtohet distanca dhe të nxitet zhvillimi i turizmit.

“Përfundon plotësisht Loti 5 i Rrugës Kardhiq-Delvinë me gjithë veprat e artit (tombino rrethore, tombino box, mure mbajtëse e pritëse, një urë, një nënkalim).

Po punohet intensivisht edhe në lotet e tjera të këtij projekti për të shkurtuar kohën e udhëtimit drejt bregdetit të jugut e për të nxitur zhvillimin e mëtejshëm të turizmit”, shkruan Rama.

Advertisement

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy