Rikthehet Peza N’Fest më 16 shtator. Nga lojërat për fëmijë te muzika me DJ dhe “Tre Musketjerët”

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Rikthehet Peza N’Fest më 16 shtator. Nga lojërat për fëmijë te muzika me DJ dhe “Tre Musketjerët”

Me rastin e 80-vjetorit të Konferencës së Pezës, Bashkia e Tiranës do të organizojë më 16 shtator, një sërë aktivitetesh që, jo vetëm evokojnë atë ngjarje të rëndësishme për historinë e luftës antifashiste, por edhe që do të krijojnë momente argëtimi të paharrueshme për të gjitha grupmoshat.

Ky jubile do të kremtohet në Pezë me plot surpriza dhe muzikën më të mirë të momentit duke e kthyer në një natë të paharrueshme.

Bashkia e Tiranës ka menduar që festa të fillojë që në orët e mëngjesit. Nga ora 09-13.00 do të organizohen lojëra të ndryshme, shfaqje cirku etj.

Më pas do të ketë valle dhe këngë nga Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore si dhe një panair artizanësh.

Advertisement

Pasdite, nga ora 19.00 – 24.00 do të fillojë koncerti muzikor me disa nga grupet muzkore më të mirë të momentit. Mbrëmja festive do të vijojë me Tok on Rock, për të vijuar me Piter Pan Band, DJ dhe Tre Musketjerët.

Programi
Paradite 09-13.00
Qyteti i Lojërave
Cirk
Teatri Kukullave
Xhiro me kuaj
Fytyra me flamur
Veterani rrëfen
Kaladibrançe

Sport
Voley
Basket
Minishah
Mos u Nxe

Advertisement

Chill Out Zone

09.30 Rite dhe Ritme nga Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore
Solistë, valltarë, orkestrina
Art nga Artizanë – panair
Qoshku i shijes

– Pasdite ora 19.00 – 24.00
Tok on Rock

– Piter Pan Band, DJ
– Tre Musketjeret
koncert
– Chill Out Zone
– Zjarre Partizane
– Shije dhe Pije

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy