Shoqata e prodhuesve: Rritja e gjobave për biznesin, paaftësi e tatimeve

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shoqata e prodhuesve: Rritja e gjobave për biznesin, paaftësi e tatimeve

Komuniteti i biznesit vlerson se propozimi për të ashpërsuar masat ndëshkuese për punën në të zezë është një dëshmi që adminsitrata fiskal ka dështuar në kontrollet dhe monitorimin e situatës.

Arben Shkodra nga shoqata e prodhuesve tha në “EZONE” se gjithmonë gjëndet rruga më e shkurtë për të luftuar informalitetin sic është gjoba.

Advertisement

“Një vend me administratë fiskale të dobët, gjen gjithmonë rrugën e shkurtër rritjen e gjobave. Ndërkohë që kontrollet janë sofistikuar, fiskalizimi dhe monitorimi janë në proces, penaliteti edhe tani janë të larta, ndaj pse duhet të ashpërsohen masat. Kjo është thjesht cështje vullenti, pasi aksione të tilla kemi parë cdo vit nga qeveritë ndër vite”- u shpreh Shkodra.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy