Shqipëria, ndër më të votuarat si anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s, “eliminohet” Rusia

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shqipëria, ndër më të votuarat si anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s, “eliminohet” Rusia

Shqipëria, Serbia, Sllovakia dhe Republika Çeke janë katër nga 6 vendet e zgjedhura si anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s.

 

Serbia ka marrë 137 vota pro, ndjekur nga Shqipëria me 134 të tilla. Më pas vjen Sllovakia me 117 vota dhe Republika Çeke me 99 të tilla.

 

Advertisement

Rusia dhe Uzbektistani nuk kanë mundur të marrin votat e duhura.

 

Roli i Shqipërisë dhe vendeve të tjera anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s do të zgjasë për periudhën 2023-2027.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy