Testohen 50 efektivët e parë për drogë/ Grupet zgjidhen në mënyrë ‘blic’

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Testohen 50 efektivët e parë për drogë/ Grupet zgjidhen në mënyrë ‘blic’

50 efektivë nga Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër i janë nënshtruar testit të drogës në një laborator privat

Ky zhvillim vjen 2 ditë pas marrjes së vendimit nga Drejtori Gledis Nano dhe nënshkrimit të marrëveshjes me një laborator privat. Për efektivët që rezultojnë pozitiv në përdorimin e substancave narkotike, merret menjëherë masa e përjashtimit nga radhët e policisë, ndërsa në varësi të rastit nis edhe ndjekja penale.

Advertisement

Ky testim do të zhvillohet përmes caktimit të grupeve të përzgjedhura, të panjoftuara më parë dhe do të jetë periodik, e për rastet e dyshuara pavarësisht se në testimin e parë mund të rezultojnë negativ, testimi përsëritet brenda një periudhe të shkurtër.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy