Vakancat në drejtësi/ Zbardhen emrat e gjyqtarëve që kandidojnë për në Këshillin e Lartë Gjyqësor

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Vakancat në drejtësi/ Zbardhen emrat e gjyqtarëve që kandidojnë për në Këshillin e Lartë Gjyqësor

Procedura e kandidimit për përmbushjen e vakancave në Këshillin e Lartë të Prokurorisë është përmbyllur. Shtatë prokurorë kanë shprehur interesin për të qenë pjesë e kësaj hallke të drejtësisë, ndërsa janë vetëm tre vende vakante.

 

Lista e kandidatëve:

 

Advertisement
  • Z. Moisi Duda, prokuror i Prokurorisë pranë Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm;

 

  • Znj. Afërdita Ndoi, prokurore e Prokurorisë pranë Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm;

 

  • Znj. Edina Kurti, prokurore në Prokurorinë e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Durrës

 

  • Znj. Edlira Bako, prokurore, Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm, Elbasan;

 

Advertisement
  • Znj. Elsa Miha prokurore, Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë;

 

  • Z. Olgert Eminaj, prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm, Korçë; dhe

 

  • Z. Vatë Staka, Prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm, Shkodër.

 

 

Advertisement

Gjithashtu është përmbyllur dhe procesi i depozitimit të kandidaturës për përmbushjen e vakancave në Këshillin e Lartë Gjyqësor. Pesë gjyqtarë kanë shprehur interes për këtë hallkë të drejtësisë.

 

– Emona Muçi – Gjykata e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë

 

Advertisement

– Irida Kacerja – Gjykata e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë

 

– Alma Kodraliu – Gjykata e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë

 

Advertisement

– Gentjana Muçaj – Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë

 

– Markelian Koça – Gjykata e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Durrës

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy