Meghan Markle flet për herë të parë pas largimit nga familja mbretërore

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Meghan Markle flet për herë të parë pas largimit nga familja mbretërore

Pasi jetoi në Kanada dhe Sh.B.A për 10 vjet, Dukesha e Sussex thotë se është “mirë të rikthehesh në shtëpi” në Shtetet e Bashkuara.

Dukesha e Sussex u bashkua me një diskutim mbi çështjet e racës dhe gjinisë në media me themeluesin e një organizate të re jo-fitimprurëse të përqendruar në barazinë gjinore.

Duke ndryshuar rolet, Meghan intervistoi gazetaren, bashkëshortin dhe Drejtorin e Përgjithshëm të “The * 19”, Emily Ramshaë.

Pavarësisht se u kthye përsëri në vendlindje, Meghan pranoi se kthimi në Kaliforni në kohën e trazirave racore pas vdekjes tragjike të George Floyd, Ahmaud Arbery, Breonna Taylor dhe shumë të tjerë kishin qenë të vështira.

Advertisement

Meghan, i cila po fliste nga shtëpia e re në Santa Barbara, foli me Ramshaë, një i diplomuar nga Northëestern dhe redaktori i The Texas Tribune, për rëndësinë e gazetarisë së ndershme.

The post Meghan Markle flet për herë të parë pas largimit nga familja mbretërore appeared first on Vizion Plus.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy