“Nga vendosja e emrit tek fjala e parë që tha Noah”/ Fatma dhe Alfio rrëfejnë detaje ekskluzive

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çifti i njohur, Fatma Methasani dhe Alfio Rrotani këtë javë në “Jonida’s room” ndër të tjera iu përgjigjen dhe disa pyetjeve rreth prindërimit.

Çifti tregoi dhe episodin e veçantë kur djali i tyre ishtë ende në bark dhe Alfio e thërriti me emrin “Noah” dhe ai shkelmoi dy herë.

“Ishim shumë konfuzë për emrin pasi nuk na pëlqenin alternativat e njeri-tjetrit. Kemi  blerë 3 libra me emra. Alfio kishte vendosur për 3 emra: Stefan, Noah dhe kur ishte në barku unë i flisja shumë “Noah”. Thërrisja emrat e tjerë nuk reagonte kur thërrita,Noh shkelmoi dy herë. Ndaj e vendosëm që do e ketë Noa”, u shpreh Alfi

Pyetur nga Jonida Maliqi se cila ishte fjala e parë që tha Noah apo kush panikoset më shpejt, çifti u shpreh se:

Advertisement

“Fjala e parë që tha Noa është “Ba”. Ndërsa për panik Alfios i ndodh më rrallë, ndërsa mua me ndodh më shpejt të panikosem. Filloj qaj, krijoj panik të tmerrshëm. Panikoset, pastaj ndalon, mendon dhe vepron. I jep drejtim situatës, 30 sekonda e ka ama ato sekonda nuk mbarojnë. Ndërsa unë panikosem vetëm kur i ngec ndonjë ushqim dhe kollitet, gati më bie të fikët aty”, tha Alfio.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy