Bashkia e Tiranës vijon investimet në sport, një fushë e re basketbolli në kryeqytet

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bashkia e Tiranës vijon investimet në sport, një fushë e re basketbolli në kryeqytet

Gati terreni më i ri sportiv në kryeqytet që do t’u shërbejë të rinjve për një jetë aktive në natyrë.

 

Një fushë e re basketbolli rreth 200 m2 pranë rrugës “Emil Legrand” do të zëvendësojë atë ekzistuese, e cila përbënte shqetësim për banorët.

 

Advertisement

Fusha e re do të jetë më larg objekteve të banimit dhe e rrethuar me gjelbërim, çka do të shërbejë dhe si barrierë akustike në zonë.

 

Krahas rehabilitimit të blloqeve të banimit, Bashkia e Tiranës ka treguar një vëmendje të veçantë dhe për shtimin e terreneve sportive me qëllim masivizimin e sportit në kryeqytet.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy