Agni Dauti viziton konsullin e Kosovës në Strugë, i dhuron librin e tij më të ri “Për të gjithë” (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot pata nderin të vizitoj konsullatën e Kosovës, Institucuonin e Republikës se Kosovës që u sakrifikuan shumë gjenerata për këtë ditë. Ne rastin e vizitës ju dhurova librin “Struganët për Shqipërinë Etnike” si dhe librin më të ri: “Për të gjithë”, konsullit z. Agim Krasniqi dhe sekretarit z. Faruk Bytyqi.
Agni Dauti

Agni Dauti viziton konsullin e Kosovës në Strugë, i dhuron librin e tij më të ri “Për të gjithë” (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy