Aleanca e Strugës: Po ju prezantojmë me “Zvicrën e Ramis Merkos”(FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Aleanca e Strugës: Po ju prezantojmë me “Zvicrën e Ramis Merkos”(FOTO)

Qytetarë të nderuar,
Po ju prezantojmë me Zvicrën e Ramis Merko-s.
Gropa me forma dhe madhësi të ndryshme, që nga rrugët dytësore deri te qendra e qytetit!
Dhe ç’është më e keqja, kryetari i komunës vazhdon të tallet e të ironizojë nëpër intervista me dështimet e veta të cilat nuk shkojnë askund tjetër veçse në dëmin e atyre që çdo ditë i shkelin këto rrugë.
Kjo është agjenda e gjelbërt?!

Advertisement

#strugaqënukduam

Advertisement

************************************************
Почитувани граѓани,
Ви ја претставуваме “Швајцарија” на Рамис Мерко.
Дупки во различни форми и големини, почнувајќи од споредните патишта до самиот центар на градот! А што е уште полошо, градоначалникот продолжува да се потсмева и иронизира во интервјуата со неговите неуспеси кои не водат никаде освен на штета на оние кои секојдневно одат по овие патишта.
Ова е вашата зелена агенда?!

************************************************

Saygıdeğer hemşehrilerim,
Ramis Merko’nun “İsviçresini” sizlere tanıtalım.
Yan yollardan başlayarak şehrin tam merkezine kadar farklı şekil ve büyüklükte delikler! Daha da kötüsü, belediye başkanı, her gün bu yollardan yürüyenlerin zararına olmaktan başka bir sonuca varmayan başarısızlıklarıyla röportajlarda alay etmeye ve ironik konuşmaya devam ediyor.
Bu sizin yeşil gündeminiz mi?!

Reagim nga grupi i këshilltarëve

Advertisement

Aleanca e Strugës: Po ju prezantojmë me “Zvicrën e Ramis Merkos”(FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy