Aleanca e Strugës: Ramiz Merko në heshtje emëron këshilltarin e BDI-së u.d drejtor në shkollën fillore në Podgorc

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ramiz Merko në heshtje emëron u.d drejtor tek shkolla fillore Goce Delçev në Podgorc , këshilltarin e BDI-së Adem Ajdaroski.

Vlen të theksohet se personi në fjalë nuk është i punësuar në shkollën ku është emërtuar, nuk ka pervoj pune në arsim, nuk është kuadër i profesionit të arsimit, si dhe është shkelje flagrante e Ligjit për Vetqeverisjen lokale për këshilltarët në Këshillin Komunal që ndalon këshilltarët të ushtrojnë detyrën e udhëheqësit në kohën kur është këshilltar.

Aleanca për Shqiptarët-Dega Strugë

Aleanca e Strugës: Ramiz Merko në heshtje emëron këshilltarin e BDI-së u.d drejtor në shkollën fillore në Podgorc shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy