Apel për ndihmë/ Ndihmoni 6 vjeçarin nga Struga për tu shëruar në Turqi

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Urgjente!!!!
Fëmija 6 vjeçar nga Struga me autizēm është në fazë shumë të avancuar  dhe ka nevojë urgjente të dërgohet për shërim në Turqi, prinderit nuk e perballojnë dot trajtimin prej 4000€.
Ju lutemi pêr ndihmë, kontakto një nga anëtarët e “Bamirësit Struganë”.
Tel: +38970684691
Ose ndihmo duke klikuar më poshtë në linkun e GOFUNDME:
https://www.gofundme.com/f/2ei5ijf57c?member=11556835&sharetype=teams&utm_campaign=p_na+share-sheet&utm_medium=copy_link&utm_source=customer

Apel për ndihmë/ Ndihmoni 6 vjeçarin nga Struga për tu shëruar në Turqi shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy