BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)

Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)Ramiz Merko: Edhe Podgorca mbështet bindshëm Agjendën e blertë (FOTO)

Prania masive në tubimin e Dollogozhdës tregon se rezultati i këtyre zgjedhjeve është një dhe i vetëm, fitore për Bashkimin Demokratik për Integrim. BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)

Programi ynë dhe lista jonë e kandidatëve për këshilltarë nuk kanë të krahasuar.
Ne jemi ekipi fitues dhe opsioni më i mirë për Strugën. BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)

Zgjidh jetë, voto blertë! Ramiz Merko: Edhe Podgorca mbështet bindshëm Agjendën e blertë (FOTO)

Advertisement

Rretho numrin 3! Ramiz Merko: Edhe Podgorca mbështet bindshëm Agjendën e blertë (FOTO)

Делогожди уште еднаш ја покажува својата непоколеблива поддршка за Зелената агенда и Рамис Мерко BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)Ramiz Merko: Edhe Podgorca mbështet bindshëm Agjendën e blertë (FOTO)

Масовното присуство на митингот во Дологожди покажува дека резултатот од овие избори е еден и единствен, победа на Демократската унија за интеграција. BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)

Advertisement

Нашата програма и нашата листа на кандидати за советници немаат споредба.
Ние сме победничкиот тим и најдобрата опција за Струга. BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO)

Избери живот, гласај зелено! Ramiz Merko: Edhe Podgorca mbështet bindshëm Agjendën e blertë (FOTO)

Заокружи број 3!Ramiz Merko: Edhe Podgorca mbështet bindshëm Agjendën e blertë (FOTO)

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

BDI-Strugë: Dollogozhda edhe njëherë tregon mbështetjen e saj të palëkundur për Agjendën e blertë dhe Ramis Merkon (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy