Edhe në këtë rrugë parkingu në Strugë është me para

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar bashkëqytetarë, ju njoftojmë se parkimi zonal ka filluar të aplikohet në rr. Marks dhe Engels në anën e djathtë, nga kryqëzimi me rr. Partizanska tek kryqëzimi me rrethrrotullimin me rr. Marshall Tito.
Parkohuni me ndërgjegjje dhe respektoni tabelat për pagesë me SMS.
Me respekt, J.P. Eko Struga – Strugë.

Почитувани сограѓани, Ве известуваме дека зонско паркирање започна да се применува на ул. Маркс и Енгелс од десната страна, од спојот со ул. Партизанска до спојот со кружниот тек со ул. Маршал Тито.
Паркирајте совесно и почитувајте ги знаците за наплата со СМС порака.
Со почит Ј.П. Еко Струга – Струга.

Edhe në këtë rrugë parkingu në Strugë është me para shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy