Fatmir Emush do të jetë bartës i listës nga Besa e Strugës për këshilltar komune në Strugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar bashkëqytetarët e mij, miq e familjar.
Pas gati dy viteve sfiduese, te ballafaquar me këtë pandemi te kobshme, e cila sulmon nga te gjitha anët në menyrë tinzare, jemi te detyruar të mbledhim çdo grimcë force të mbetur në veten tonë, dhe të vazhdojmë tutje!
Të vazhdojme tutje drejt sfidave të reja, pa marë parasysh dhimbjeve që ndjejmë secili nga ne si individ!
Të ringrihemi dhe të shohim para!
Pikërisht atë jam i vendosur të bëj dhe unë, të vazhdoj të luftoj për të mirën e pergjithshme tonën.
Jam i nderuar unë personalisht, si dhe familja ime, si një nga familjet e vjetra strugane, që Lëvizja BESA më besoi ti prijë listës në garën për keshilltar nga radhët e saj , në kuvendin komunal në Strugë, per mandatin 2021-2025.
Dua tju siguroj se unë së bashku me kolegët e mij do punojmë maksimalisht në mbrojtje të interesit të çdo qytetari të komunës sonë pamvarësisht përkatësisë etnike, racore apo percaktimit politik.
Sfidat jetësore me të cilat ballafaqohemi çdo ditë si qytetar janë identike per secilin nga ne, dhe kerkojnë zgjidhje, shumica urgjente, biles jemi të vonuar në zhgjidhjen e tyre!
Ato probleme na mundojnë nga pragu i shtëpisë, fqinjtë e lagjes e deri tek banori më i largët i komunes sonë, duhen zgjidhur!

Të permirësojme cilësinë e jetës!

Poashtu shfrytëzoj rastin që edhe kolegëve të mij konkurent nga subjektet tjera politike tju uroj shëndet dhe sukses, duke zhvilluar nje fushate pozitive, të fokusuar ne projekte dhe ide, le të fitojë oferta më e mirë për komunën tonë, Strugën, margaritarin e PLUHUROSUR, për të cilin kerkojmë besimin tuaj , që ti ja kthejmë SHKËLQIMIN, e të jetë përsëri QYTET.

#dalshimfaqebardhë

Advertisement

Me respekt!

Fatmir Emush
bartës liste nga Lëvizja BESA
12.09.2021
—————————————————————

Почитувани сограѓани, пријатели и членови на семејството.
По речиси две предизвикувачки години, соочени со оваа страшна пандемија, која напаѓа подмолно од сите страни, ние сме принудени да ги собереме сите преостанати честички од нашата сила и да продолжиме понатаму!
Да продолжиме кон нови предизвици, без оглед на болката што секој од нас ја чувствува како индивидуа!
Да се ​​свртиме и да погледнеме напред!
Токму тоа сум одлучен да го направам и јас, да продолжам да се борам за нашето општо добро.
Мене лично ми е чест, како и на моето семејство, како едно од старите струшки семејства, што Движењето БЕСА ми ја довери да ја водам листата во трката за советник од нејзините редови, во општинското собрание во Струга, за мандатот 2021-2025 година.
Сакам да ве уверам дека јас и моите колеги ќе работиме напорно за да ги заштитиме интересите на секој граѓанин на нашата општина, без оглед на етничката припадност, раса или политичката припадност.
Cекојдневните предизвици со кои се соочуваме секој ден како граѓани се идентични за секој од нас и бараат решенија, најhитно, дури и доцниме во нивното решавање!
Тие проблеми не мачат од прагот на нашите домови, соседите од населбата до најоддалечениот жител на нашата општина, мора да се решат!
Да го подобриме квалитетот на животот не секој од нас, заедно!
Исто така, ја користам оваа прилика да им посакам здравје и успех на моите конкуренти од други политички субјекти, преку водење на позитивна кампања, фокусирана на проекти и идеи, па нека победи најдобрата понуда за нашата општина, Струга, БИСЕР покриен од ПРАШИНА.
Ја бараме вашата подршка за да и го вратиме изгубениот СЈАЈ ,за повторно да биде ГРАД СТРУГА.

Со почит!

Advertisement

12.09.2021
Фатмир Емуш
-носител на листа Движење БЕСА
————————————-‐—————————-‐—

Sevgili strugalilar, dostlarim ve aile fertlerim. Neredeyse iki zorlu yıldan sonra, her taraftan sinsice saldıran bu korkunç salgınla karşı karşıya kaldıktan sonra, kendi gücümüzün kalan her zerresini toplamak ve yolumuza devam etmek zorunda kalıyoruz!
Her birimizin bir birey olarak hissettiği acı ne olursa olsun, yeni yarinlara doğru ilerleyelim! Hadi ayağa kalkıp önümüze bakalım!
İşte tam olarak bunu yapmaya kararlıyım ve ortak iyiliğimiz için cabalamaya devam edeceğim.
Struganin eski ailelerden biri olarak, BESA Hareketi’nin, Struga’daki belediye meclisinde kendi saflarından meclis üyeliği yarışında 2021-2025 vekaleti için listeye liderlik etmem için beni görevlendirdiği için hem ailem hem de kişisel olarak onur duyuyorum.
Sizi temin ederim ki, ben ve meslektaşlarım, etnik köken, ırk veya siyasi görüşten bağımsız olarak belediyemizin her vatandaşının çıkarlarını korumak için çalışacağız.
Vatandaş olarak her gün karşılaştığımız yaşam zorlukları her birimiz için aynıdır ve çözümler gerektirir, en acil olarak onları çözmekte bile geç kalıyoruz!
Kapı eşiğinden mahallenin komşusundan belediyemizin en ücra sakinine kadar bize eziyet veren sorunlar mutlaka çözülmeli! Yaşam kalitemizi artirmaliyiz!
Bu vesileyle, diğer siyasi oluşumlardan rakip meslektaşlarıma, proje ve fikir odaklı olumlu bir kampanya geliştirerek, belediyemiz Strugayi, TOZ KAPMIŠ İNCİMIZ için en iyi teklifi sunan kazansin. Sağlık ve başarılar diliyorum.
Struga , yine MÜKEMMEL bir ŞEHİR olsun!

Saygıyla,

Fatmir Emush
BESA Hareketi
12.09.2021

Advertisement

Fatmir Emush do të jetë bartës i listës nga Besa e Strugës për këshilltar komune në Strugë shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy