Jeton Shaqiri takon në Llabunisht mësimdhënësit e SHFK “Murat Labunishti”-Llabunisht , SHFK “Goce Delcev“ -Podgorc dhe SHFK “Bashkimi” -Oktis (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Jeton Shaqiri takon në Llabunisht mësimdhënësit e SHFK “Murat Labunishti”-Llabunisht , SHFK “Goce Delcev“ -Podgorc dhe SHFK “Bashkimi” -Oktis (FOTO)

Kënaqësi e veçantë të marr pjesë në iftarin e përbashkët me mësimdhënësit e SHFK “Murat Labunishti”-Llabunisht , SHFK “Goce Delcev“ -Podgorc dhe SHFK “Bashkimi” -Oktis në Llabunishtë.

💫”Ne këtë ditë të rëndësishme, falenderoj mësimdhënësit e vendit tonë për angazhimin dhe përkushtimin e tyre në edukimin e brezave të ardhshëm. Ju jeni fryma dhe fuqia e arsimit tonë, duke shpërndarë dituri dhe frymëzim në çdo klasë. Faleminderit për punën tuaj të palodhur dhe për ndikimin tuaj në formimin e një shoqërie të shkëlqyer.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Jeton Shaqiri takon në Llabunisht mësimdhënësit e SHFK “Murat Labunishti”-Llabunisht , SHFK “Goce Delcev“ -Podgorc dhe SHFK “Bashkimi” -Oktis (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy