Kallëzim penal për dy policë në Qafethanë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prokuroria Themelore Publike për Luftimin e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit në bashkëpunim me institucionet e hetimit parashtroi kallëzim penal kundër dy punonjësve të policisë në Stacionin Policor “Qafethanë”.

Sipas prokurorisë një nga të pandehurit dyshohet për ryshfet, ndërsa i pandehuri i dytë ka kryer veprën penale “punë me pakujdesi”.

Kallëzim penal për dy policë në Qafethanë shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy