Komunalja e Strugës: Ne përkujdesemi çdo ditë për pastrimin e çdo rruge dhe rrugice (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ekipet tona vazhdimisht përkujdesen për pastërtinë e çdo rruge e rrugice të Komunës së Strugës.

Çdo ditë nga orët e hershme këto ekipe mund t’i shihni në aksione nëpër lagje të ndryshme, e ne sot i takuam në rr.Partizanska per rreth Bregut te Liqenit, por edhe ne çdo cep te qytetit tone”. Këto pamje që po ju transmetojmë janë nga puna e tyre në terren, për të cilën punë meritojnë respektin më të madh.

Aksionet si këto të sotmet janë të çdo ditë në mbarë territorin e komunës tonë të ♥, sepse mirëmbajtja e mjedisit të pastër dhe të shëndoshë është gjithmonë prioritet i yni.

#bashkpernjestrugemetepaster
—————————
NP.KOMUNALE-Strugë

Advertisement

🧹🗑✅ Нашите тимови постојано се грижат за чистотата на секоја улица и уличка на општина CTPYГA.

Секојдневно од раните утрински часови можете да ги видите овие екипи во акција во различни населби, а денеска ги сретнавме во yл.партизанска И во секој дел од градот“. Овие слики кои ви ги пренесуваме се од нивната работа на терен, за која работа заслужуваат најголема почит.

Ваквите акции како денешните се секојдневни на целата територија на нашата општина ♥ затоа што одржувањето на чиста и здрава животна средина е секогаш наш приоритет.

#Запоцистаструга

Advertisement

Advertisement

Komunalja e Strugës: Ne përkujdesemi çdo ditë për pastrimin e çdo rruge dhe rrugice (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy