Merlina Islami: Aksion i madh i policisë së Strugës, gjobiten shumë shoferë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Më 09.09.2021 nga ora 12-16, në zonën e Strugës, u krye një kontroll akcional i trafikut, gjatë të cilit oficerët e policisë kontrolluan 26 automjete motorike , nga të cilat 8 automjete janë referuar për një kontroll teknik të jashtëzakonshëm dhe te 7 automjete ishin konstatuar se ka një mosfunksionim teknik. Ata përjashtohen menjëherë nga trafiku dhe kundër shoferëve janë ngritur urdhër pagesë për kundërvajtje. Për shkak të parkimit të gabuar në korsinë në Strugë, me një automjet special “merimangë”, u morën 9 automjete motorike. Sektori për Punë të Brendshme Ohër Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

Merlina Islami: Aksion i madh i policisë së Strugës, gjobiten shumë shoferë shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy