Ministri Jeton Shaqiri sonte ishte për Iftar me mësimdhënësit e shkollës “Vëllezërit Milladinov” dhe “Niko Nestor” në Strugë (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ministri Jeton Shaqiri sonte ishte për Iftar me mësimdhënësit e shkollës “Vëllezërit Milladinov” dhe “Niko Nestor” në Strugë (FOTO)

Ministri Jeton Shaqiri sonte bëri Iftar me mësimëdhënësit e shkollës dhe veteranēt e arsimit SHFK “Vëllezërit Milladinov” dhe SHMK “Ibraim Temo”-Strugē.

“Ndjehem i nderuar sot të bëjmë iftar me mësimdhënësit e shkollës fillore ku kam mësuar unë, SHFK “Vllezërit Milladinov” si dhe SHMK ”Niko Nestor” dhe SHMK “Ibrahim Temo” në Strugë.

Ky muaj u bë edhe më i begattë për mua pasiqë takova shumë 👩‍🏫Ministri Jeton Shaqiri sonte ishte për Iftar me mësimdhënësit e shkollës “Vëllezërit Milladinov” dhe “Niko Nestor” në Strugë (FOTO)mësimdhënës me të cilët bashkëbiseduam dhe shkëmbyem ide dhe propozime për procesin arsimor.”-shprehet Jeton Shaqiri.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Ministri Jeton Shaqiri sonte ishte për Iftar me mësimdhënësit e shkollës “Vëllezërit Milladinov” dhe “Niko Nestor” në Strugë (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy