Myftinia e Strugës: Salim Sulejmani i ndau mirënjohje doktor Milot Rizvanit për kontributin e tij në fushën e mjekësisë (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot më 05.06.2021 myftiu i Strugës Mr. Salim Ef. Sulejmani në zyrat e myftinisë, priti mjekun e njohur strugan Milot Rizvani. Myftiu vlerësoi lartë punën e të gjithë mjekëve e në veçanti doktor Milotin për kontributin dhe shërbimin e tij ndaj të gjithë njerëzve. Andaj myftinia e Strugës i ndau mirënjohje doktor Milotit për kontributin e tij në fushën e mjekësisë por edhe angazhimin e tij në rastin e hoxhës tonë Nazmi ef. Latifit. Në këtë rast myftiu falënderon të gjithë mjekët për punën më humane që mund të egzistojë si profesion, dhe lusim Allahun e Madhërishëm që mjekeve tanë tu jap shëndet dhe mirësi në familjet e tyre.

Myftinia e Strugês

Myftinia e Strugës: Salim Sulejmani i ndau mirënjohje doktor Milot Rizvanit për kontributin e tij në fushën e mjekësisë (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy