Njoftim i rëndësishëm nga NP.Komunale-Strugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Njoftim i rëndësishëm nga NP.Komunale-Strugë

Njoftohen te gjithe personat juridik dhe fizik te cilet kane borxh te papaguar ndaj NP Komunale Struge,te njejtin ta paguajne sa me shpejt te jete e mundur.Perndryshe do te pesojne shpenzime shtese(noterike,avokatit dhe permbarimit).

Се известуваат сите правни и физички лица кои имаат неплатен долг кон ЈП„ Комунално-Струга истиот да го подмират во најкус можен рок. Во спротивно ќе се изложат на дополнителни трошоци ( нотарски, адвокатски, извршителски )
NP.KOMUNALE-Strugë

Njoftim i rëndësishëm nga NP.Komunale-Strugë shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy