Njoftim nga komuna e Strugës

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Njoftim nga komuna e Strugës

Në këto ditë të nxehta të stinës së verës kryetari i Komunës së Strugës, Ramis Merko bën thirrje për të mos e shpërdorur ujin e pijshëm, sepse keqpërdorimi i ujit vijon te mbetet një problem mjaft shqetësues në sezonin veror. Më problematike, qoftë për shpërdorimin e ujit por edhe per pagesën e tij paraqiten zonat periferike për te cilat kryetari Merko kërkon bashkëpunimin e qytetarëve.

💧 Ky mesazh ka si qellim tërheqjen e vëmendjes për kujdesin ndaj ujit dhe apelin ndaj të gjithëve që të ndihmojnë në administrimin dhe menaxhimin e burimeve të ujit të pijshëm.

🌍 Vlerësohet se në gjithë botën një popullsi prej rreth 2.1 miliard banorë nuk kanë ujë të sigurtë, prandaj KURSENI DHE PAGUANI UJIN!

Во овие топли денови од летната сезона, градоначалникот на Општина Струга, Рамис Мерко, повикува на рационална употреба на водата за пиење, бидејќи злоупотребата на водата и понатаму останува многу вознемирувачки проблем во летната сезона. Попроблематични, како за злоупотреба на водата, така и за нејзината исплата, се периферните области за кои градоначалникот Мерко бара соработка од граѓаните.

Advertisement

💧 Оваа порака има за цел да привлече внимание на грижата за водата и да апелира до сите да помогнат во администрирањето и управувањето со изворите на вода за пиење.

🌍 Се проценува дека ширум светот популација од околу 2.1 милијарди луѓе немаат безбедна вода, затоа ШТЕДЕТЕ И ПЛАТЕТЕ ЈА ВОДАТА!

Njoftim nga komuna e Strugës shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy