Njoftim nga komuna e Strugës

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Njoftim nga komuna e Strugës

Duke u bazuar në rekomandimet dhe masat e qeverisë për kursimin e rrymës elektrike, kryetari i komunës së Strugës Ramis Merko sot thërriti mbledhje me përfaqësues nga EVN-ja, furnizimet publike, financat e të tjerë.
Për arsye se buxheti për këtë vit është paraparë dhe rritja e çmimit të energjisë elektrike me fatura më të larta për 3 deri 4 herë është i detyrueshëm masa do të merren për ndriçimin publik.

💡 Në terren do të kryhet vendosja e aparaturave në 208 njësi matëse në gjithë qytetin dhe fshatrat e Strugës.
Do të bëhet shkyqja selektive në disa pjesë të qytetit dhe fshatrave në mënyrë racionale duke eliminuar keqpërdorimet dhe kursyer njëkohësisht.

📣 Apelojmë deri te të gjjthë qytetarët për mirëkuptimin duke premtuar që punojmë për të mirën e qytetit dhe qytetarëve.

Komuna e Strugës

Advertisement

Врз основа на владините препораки и мерки за заштеда на електрична енергија, градоначалникот на Струга Рамис Мерко денеска свика средба со претставници од ЕВН, јавните набавки, финансии и други.
Поради тоа што буџетот за оваа година е предвиден и поскапувањето на струјата со повисоки сметки за 3 до 4 пати, ќе се преземат мерки за јавното осветлување.

💡 На терен ќе се врши поставување на уреди во 208 мерни единици низ градот и селата во Струга.
Селективно исклучување ќе се врши во некои делови од градот и селата на рационален начин, со што ќе се елиминира злоупотребата и истовремено ќе се заштеди.

Advertisement

📣 Апелираме до сите граѓани на разбирање, ветувајќи дека работиме за доброто на градот и граѓаните.

Njoftim nga komuna e Strugës shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy