NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë: Në këto fshatra të Strugës keqpërdorin ujin e pijshëm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, gjatë aksionit të përditshëm për zbulimin e rasteve të keqpërdorimit të ujit, ekipet e ndërmarrjes në bashkëpunim me inspektorët kompetent komunal, kanë zbuluar disa raste të tilla, si në qytetin e Strugës ashtu edhe në disa fshatra si: Teferiq, Shum, Zagraçan,Ladorisht, Veleshtë, Belicë e Poshtme etj.

Aksioni do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.
Këto ishin edhe vërejtjet e fundit, ndërsa nga sot e tutje për konsumatorët ku do të konstatohen raste të keqpërdorimit të ujit, do të ndermerren masa ligjore, në pajtim me Ligjin për furnizim me ujë të pijshëm dhe Kodin Penal.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

Advertisement

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека, при секојдневната акција за откривање случаи на злоупотреба на вода, екипи на претпријатието во соработка со надлежните општински инспектори, открија повеќе вакви случаи, како во градот Струга, така и во некои села како: Тефериќ, Шум, Заграчани,Радолишта, Велешта, Долна Белица и др.

Акцијата ќе продолжи и во наредните денови.
Овие беа последните опомени, додека од денеска за корисниците кај кои се докажани случаи на злоупотреба на вода, ќе се преземат законски мерки, согласно Законот за снабдување со вода за пиење и Кривичниот законик.
Ви благодариме на разбирањето!

Advertisement

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ – Струга

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë: Në këto fshatra të Strugës keqpërdorin ujin e pijshëm shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy