Nuk ndalet komunalja e Strugës: Struga e pastër, s’ka kohë për pushim (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Nuk ndalet komunalja e Strugës: Struga e pastër, s’ka kohë për pushim (FOTO)

15.06.2022 e Merkur / Cpeдa

*Momente nga pastrimi në rruget e Struges
per çdo dit dhe çdo pjes te qytetit

#StrugeEPastërNuk ndalet komunalja e Strugës: Struga e pastër, s’ka kohë për pushim (FOTO)

Faleminderit për të gjithë ata që çdo ditë angazhohen në rregullimin e Struges🙏

Advertisement

Kush do më shumë nga Struga duhet ta mësojë se duke mos i hedhur plehrat rrugëve, ai e rrit fuqinë zhvilluese të Struges turistike, falë pastërtisë së saj👍

#SkaKohëPërPushim🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

———————————

* Mоменти од чистење на струшките улици

Advertisement

# StrugeEPastërNuk ndalet komunalja e Strugës: Struga e pastër, s’ka kohë për pushim (FOTO)

Благодарност до сите кои секојдневно се занимаваат со чистење на Струга

Кој сака повеќе од Струга нека научи дека со тоа што не фрла ѓубре по улица ја зголемува развојната моќ на туристичката Струга, благодарение на нејзината чистота👍

# SkaKkohPërPushim🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Nuk ndalet komunalja e Strugës: Struga e pastër, s’ka kohë për pushim (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy