Nxënëset e SHFK.”Ashim Agushi”-Ladorisht shkëlqejnë në garat rajonale të “Spelling Bee” që u mbajtën në “American Corner Struga”(FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Nxënëset e SHFK.”Ashim Agushi”-Ladorisht shkëlqejnë në garat rajonale të “Spelling Bee” që u mbajtën në “American Corner Struga”(FOTO)

Nxënëset tona të arta🌟⭐✨🥇🥈
Nga garat rajonale të “Spelling Bee🐝” që u mbajtën në “American Corner Struga”
nxënëset:
Yllza Mustafi 🥇(vënd të parë)
Era Dauti 🥈 (vënd të dytë)
Urime nxënësve dhe mësueseve të tyre Mjellma Reçi dhe Yremsha Saliu Ziberi☺Gjithashtu ju urojmë suksese në garat shtetërore që do të mbahen në Shkup!
Krenarë me bletëzat tona punëtore🐝⭐✨🥇
SH.F.K.Ashim Agushi-Ladorisht

Advertisement

Nxënëset e SHFK.”Ashim Agushi”-Ladorisht shkëlqejnë në garat rajonale të “Spelling Bee” që u mbajtën në “American Corner Struga”(FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy