Nxënësit e Veleshtës shkëlqejnë në garat republikane, në lëndën e shkencave natyrore

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Nxënësit e Veleshtës shkëlqejnë në garat republikane, në lëndën e shkencave natyrore

Një fundvit i përmbyllur suksesshëm për nxënësit e Veleshtës
Ditën e shtunë, më datë 15.06.2024, në Fakultetin e Shkencave Natyrore në Shkup u mbajtën garat republikane nga lenda e shkencave natyrore, të organizuara nga Shoqata e biologëve të RMV.
Nga gjithsej 806 garues nga i gjithë shteti, rezultate të shkëlqyera treguan edhe këtë radhë nxënësit e SHFK”Zini Hani”-Veleshtë.
Me vendin e dytë u shpërblyen nxënësit: Dien Kica, Enes Bekteshi dhe Rea Kondri .
Në vendin e tretë u klasifikuan nxënësit Klea Nasufi, Vesa Bojko, Eranda Shehu dhe Rea Kaba🥉🥉🥉🥉.
Nuk munguan as lëvdatat për nxënësit Sara Vinca dhe Dion Nasufi👏🏼👏🏼.
Sukseset e këtilla na bëjnë të gjithëve që të ndjehemi krenarë për ardhmërinë tonë me gjeneratat që presim të na zëvendësojnë. Suksese të këtilla paçin gjithmonë!

The post Nxënësit e Veleshtës shkëlqejnë në garat republikane, në lëndën e shkencave natyrore appeared first on Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy