Nxënësit e Veleshtës të parët në garat rajonale në Ohër, meritë e arsimtares Nora Zhuta-Sela

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sukseset nuk kanë të ndalur!
Sot në garat rajonale që u organizuan në Ohër, nxënësit e klasës së IV-1 të shkollës së Veleshtës me mentoren e palodhshme Nora Zhuta-Sela arriten rezultate te shkëlqyera, edhe ate nje vend te pare, dy vende te dyta dhe dy vende te treta!
Nxenesve dhe mesueses ju urojme suksese te metutjeshme!
(Struga Ekspres)

Nxënësit e Veleshtës të parët në garat rajonale në Ohër, meritë e arsimtares Nora Zhuta-Sela shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy