Pas 60 viteve neglizhencë ,ndërtesa e Agjensionit për punësim rinkonstruohet tërësisht (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Pas 60 viteve neglizhencë ,ndërtesa e Agjensionit për punësim rinkonstruohet tërësisht (FOTO)

Pas 60 vitete neglizhencë ,ndërtesa e Agjensionit për punësim rinkonstruohet tërësisht.
Udhëheqsi i Agjensionit për punsim Fatmir Emush jep lajmin e mirë.
E ndertuar diku nga vitet e ’60 të shekullit të kaluar, dhe deri më tani e lënë pas dore në mëshirë të fatit dhe kohës!
Me qëllimin e vetëm që ta shkatërojë koha ,e shtyrë nga dora e njeriut , që në fund ta gllabërojë mafja urbane për hiq para!
Edhe ato pak investime që janë bërë në këtë ndertesë kanë qënë individuale nga vetë të punësuarit, që sado pak të jetë në lartësinë minimale jetike.
Por ne nuk do lejojme të ndodhë ky shkatërim, vendosëm ta “rilindim këtë institucion” dhe shumë shpejte ta rikthejme ate në dukje dhe fuksionalitet te plote, sipas standardeve europiane!
– planin dhe projektin e kemi gati!
-mjetet financiare per rikontruim te plote jane siguruar!
-fillojme menjëherë pas zgjedhjeve!
-tju ofrojme shërbime europiane në kushte dhe ambiente europiane!
Sepse struganët e meritojnë më të mirën

#megjithëpotencialin
#meKakrejt
#voto16❤

Advertisement

Advertisement

Pas 60 viteve neglizhencë ,ndërtesa e Agjensionit për punësim rinkonstruohet tërësisht (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy