PDSH: Afaristi Jetmir Mazari zgjidhet kryetar dege i PDSH-së në Strugë (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
PDSH: Afaristi Jetmir Mazari zgjidhet kryetar dege i PDSH-së në Strugë (FOTO)

Afaristi Jetmir Mazari zgjidhet kryetar dege i PDSH-së në Strugë

Në kuadër të përgatitjeve për mbajtjen e Kongresit të VIII të PDSH- së,në Strugë është mbajtur Kuvendi Zgjedhor ku kryetar dege u zgjodh afaristi z.Jetmir Mazari. Në këtë kuvend zgjedhor u zgjodhën edhe delegatët e degës së Strugës. Punimet e kuvendit nga afër i ndoqën kryetarja e Këshillit për organizimin e kongresit znj.Fatmire Isaku dhe kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi. Shërbimi për informim i PDSH-së

PDSH: Afaristi Jetmir Mazari zgjidhet kryetar dege i PDSH-së në Strugë (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy