Jetmir Mazari: Punimet në xhaminë e Dollogozhdës po bëhen pa miratimin e BL-Dollogozhdë (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Jetmir Mazari: Punimet në xhaminë e Dollogozhdës po bëhen pa miratimin e BL-Dollogozhdë (FOTO)

Jetmir Mazari, sekretari Bashkêsisë Lokale në Dollogozhdë pêt Struga Ekspres shprehet se nuk është i informuar pêr punimet që po bëhen në xhaminê e Dollogozhdës dhe se nuk ka miratim nga Kryesia e fshatit Dollogozhdë.

Ai gjithashtu në facebook-un e tij ju drejtohet me lajmêrim banorêve dhe diasporës.

“Lajmërim!
Lajmërohen qytetarët e fshatit Dollogozhdë!
Unë si sekretar i fshatit ju lajmëroj për punimet që nuk jam i informuar,dhe nuk ka miratim nga Kryesia e fshatit Dollogozhdë!
Ju lutem jepeni mendimin tuaj bashkvendas Dollogozhdar,dhe ju të Diasporës.”, shprehet Jetmir Mazari.

Advertisement


(Struga Ekspres)

Jetmir Mazari: Punimet në xhaminë e Dollogozhdës po bëhen pa miratimin e BL-Dollogozhdë (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy