Petrit Tushi u zgjodh kryetar i Bashkësisë Lokale të Dobovjanit (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Petrit Tushi u zgjodh kryetar i Bashkësisë Lokale të Dobovjanit (FOTO)

Dje në Dobovjan u zgjodh kryesia e re e Bashkësisë Lokale ku kryetar i ri i zgjodh Petrit Tushi, njofton Struga Ekspres.

“Sot në ambientet e shkollës fillore u mbajt mbledhje për zgjedhjen e kryesisë së bashkësisë lokale. Te pranishmit zgjodhën Petrit Tushi-n
për kryetar dhe njëherit formuan edhe bordin e kryesisë prej 9 anëtarve.
Sekretar i bashkësisë lokale u zgjodh Enver Polisi, ndërsa arkëtar u zgjodh Albnor Musa.

Kryetar – Petrit Tushi
Sekretar – Enver Polisi
Arkëtar – Albnor Musa

Në kryesi:
1. Milfit Rizvani
2. Tasim Musa
3. Nafi Musa
4. Iqmet Demku
5. Visar Polisi
6. Mexhait Polisi
7. Kushtrim Musa
8. Astrit Kadriu
9. Verdi Tushi

Advertisement

Kryesisë së re i urojmë suksese në vazhdim.” thonë nga Bashkësia Lokale e Dobovjanit.

(Struga Ekspres)

Petrit Tushi u zgjodh kryetar i Bashkësisë Lokale të Dobovjanit (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy