Ramis Merko: Dera është e hapur për të gjithë në Komunën e Strugës

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ramis Merko: Dera është e hapur për të gjithë në Komunën e Strugës

Gjithmonë në shërbim të qytetarëve..

Shpesh më pyesin se a kemi ditë të hapur për qytetarët, për një takim me mua si kryetar komune…përgjigja është e qartë. Çdo ditë është ditë për qytetarët dhe dera është e hapur për të gjithë. Fakti që kemi mbi 300 takime në javë me qytetarët është vetëm një motiv plus për të vazhduar punën tonë mëtej.

Jemi në dispozicionin Tuaj dhe jemi këtu për t’u shërbyer të gjithë qytetarëve, pavarësisht se cilit grup i përkasin.
Ramis Merko
Секогаш во услуга на граѓаните..

Честопати ме прашуваат дали имаме отворен ден за граѓаните, за средба со мене како градоначалник… одговорот е јасен. Секој ден е ден за граѓаните и вратата за сите е отворена. Фактот дека неделно остваруваме над 300 средби со граѓаните е само мотивација плус да продолжиме понатаму со нашата работа.

Advertisement

Ви стоиме на располагање и тука сме за услуга на сите граѓани без разлика на која група припаѓаат.

Ramis Merko: Dera është e hapur për të gjithë në Komunën e Strugës shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy