Ramis Merko inspekton punimet e asfaltimit të rrugëve (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari Ramis Merko fillon javën e punës duke ndjekur nga afër punimet e asfaltimit të rrugëve në Bllokun 8, nga ku fillojnë investimet kapitale në këtë pjesë të qytetit.

Duke qënë në shërbim të popullit, po vazhdojmë të ndërrmarim aksione për rregullimin e infrastrukturës rrugore dhe përmirësimin e kushteve të jetesës në të gjithë pjesët urbane dhe rurale të komunës.

Komuna e Strugës

Advertisement

Градоначалникот Рамис Мерко ја започна работната недела на терен, следејќи го асфалтирањето на патиштата во Блок 8, од каде започнуваат капиталните инвестиции за овој дел од градот.

Advertisement

Наоѓајќи се во служба на народот, продолжуваме да преземаме акции за регулирање на патната инфраструктура и подобрување на условите за живот во сите урбани и рурални делови на општината.

Ramis Merko inspekton punimet e asfaltimit të rrugëve (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy