Ramis Merko mirëpret deputeten Duda Balje

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ramis Merko mirëpret deputeten Duda Balje

Kryetari Ramis Merko sot mirëpriti në takim zyrtar, deputeten kosovare Duda Balje dhe njëherit kryetare e Bashkimit Socialdemokrat në Kosovë.

Në takim natyrisht që Baljes ju prezantua Struga dhe u diskutua për tema të ndryshme ku theks i veçantë u vendos për bashkëpunimin e ndërsjelltë, posaçërisht në nivel lokal.

Градоначалникот Рамис Мерко денеска на официјална средба ја пречека косовската пратеничка Дуда Баље, и претседателот на Социјалдемократскиот сојуз во Косово.

На средбата се презентираше Струга и се разговараше за различни теми каде посебен акцент беше ставен на меѓусебната соработка, особено на локално ниво.

Advertisement

Ramis Merko mirëpret deputeten Duda Balje shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy