Respekte/ Blerand Lena dhe Muhamet Rexheposki dje performuan muzikë instrumentale për personat në nevojë në qendër të Strugës (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Muzikë dhe humanizëm në qendrën e Strugës
Me një aksion sa human aq edhe të bukur Blerand Lena, Meti Rexheposki dje performuan muzikë instrumentale në qendër të Strugës (Korzo) për kalimtarët e rastit. Aksioni kishte për qëllim grumbullimin e mjete financiare për përfundimin e shtëpisë së dy të moshuarve të cilët jetojnë në kushte shumë të vështira. Ky aksion përveç se është një kontribut shumë i vaçantë për shoqatën tonë është edhe një shembull motivimi dhe ndërgjegjësimi tek njerëzit për rritje të vetëdijes humane.
Nga aksioni u tubuan 15.640 denar

Në shenjë respekti Shoqata Humanitare Bamirësit Struganë ndau mirënjohje për artistët.

Faleminderit përzemërsisht Blerand dhe Muhamet.
*Në komentin e parë gjeni më shumë info se për cilin rast konkreteisht u grumbulluan mjetet!
Bamirësit Struganë/ Përcjell Struga Ekspres

Advertisement

Respekte/ Blerand Lena dhe Muhamet Rexheposki dje performuan muzikë instrumentale për personat në nevojë në qendër të Strugës (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy