Sherr në një fshat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Më 17 shkurt 2023, në ora 10:30, në afërsi të një ish-fabrike në afërsi të Vevçanit, është bërë prishja e rendit dhe qetësisë publike me sulm fizik të kryer nga K.M. dhe B.M. ndaj L.A (46), të gjithë nga Vevçani. Ndaj sulmuesve do të ngrihet padi e duhur. SPB Ohër, Zëdhënëse Merlina Islami

Sherr në një fshat shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy