Shoqata Islame e Ladorishtit i dhuron 5 shtretër për fëmijë çerdhes së Strugës (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shoqata Islame e Ladorishtit i dhuron 5 shtretër për fëmijë çerdhes së Strugës (FOTO)

Shoqata Islame nga Ladorishti kësaj radhe ndihmoi çerdhen e fëmijëve në Strugë duke i dhuruar 5 shtretër për fëmijë.

Nga Shoqata falenderojnë donatorët dhe të gjithë ata që kontribuan në këtu vepër kaq humane, shkruan Struga Ekspres.

“Me Bismilah,
Sot shoqata jonë i dhurojë 5 krevat për fëmijë, çerdhes (kopshtit për fëmijë) në qytetin e Strugës, e cila çerdhe kujdeset për fëmijët, kur prindërit janë në punë.
Zoti e shpërbleftë donatorin dhe të gjithë ata që kontribuan në këtë punë.”, shprehen nga Shoqata Islame e Ladorishtit.
(Struga Ekspres)

Advertisement

Shoqata Islame e Ladorishtit i dhuron 5 shtretër për fëmijë çerdhes së Strugës (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy