Shoqata për Kujdesin e Personave me Nevoja të Veçanta CFDK-Struga organizon një event të madh në parkun e poezisë ku do të ekspozojë prodhimet e saj

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me datë 21.06.2024 (e premte) me fillim nga ora 12:00 një event i madh gjithpërfshirës!
Si aktivitet final i projektit “Inkuzion Kreativ”, Shoqata për Kujdesin e Personave me Nevoja të Veçanta CFDK-Struga organizon një event të madh në parkun e poezisë ku do të ekspozojë prodhimet e saj. Duart punëtore të përdoruesve tanë me ndihmën dhe mbështetjen e edukatorëve dhe trajnuesin e tyre, kanë krijuar: çanta, bluza dhe produkte të tjera të cilat do të jenë në dispozicion për shitje.
Miqtë tanë që janë mbështetës kryesorë të përfshirjes dhe krijimtarisë, do të na përkrahin në këtë event
——————————————————————–
На 21.06.2024 (петок) со почеток во 12:00 часот голем инклузивен настан!
Здружрнието за грижа на лица со посебни потреби ЦФДК- Струга како завршна активност од проектот „Креативна Инклузија“ организира голем настан во паркот на поезија каде ќе ги изложи своите изработки. Вредните рачиња на нашите корисници со помош и поддршка на нивните едукатори и обучувачот изработија платнени ташни, маици и други производи кои ќе бидат достапни за продажба.
На овој настан ќе ни дадат поддршка и нашите пријатели кои се големи поборници на инклузијата и креативноста Elena Vesova Koloska @SAVE-sustainable Fashion Leska Craft Farina’s handmade Dese Ristovska Milko Nestoroski Jovana Balkoska Aleksandra Lajkoska Dijana Unufrova Нела Стојанова

The post Shoqata për Kujdesin e Personave me Nevoja të Veçanta CFDK-Struga organizon një event të madh në parkun e poezisë ku do të ekspozojë prodhimet e saj appeared first on Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy