“Struga Eagles” dhe KAB-Struga me disa qytetarë sot pastruan qytetin (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aksion pastrimi në qytet
Sot nën organizimin e klubit tonë dhe Struga Eagles dhe KAB-Strugame pjesmarrjen e disa qytetarëve të ndërgjegjshëm e nisëm një aksion pastrimi për ngritjen e vetëdijes tek njerëzit.
Qërshia mbi tortë ishin vogëlushët e shoqeruar nga prinderit, të cilët mlodhën mbeturinat e personave të rritur që hedhin dhe ndotin hapsirën përreth korpave.
#mbajpastërvendlindjen #kontribo 💪
Vazhdojmë

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

“Struga Eagles” dhe KAB-Struga me disa qytetarë sot pastruan qytetin (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy