Të dielën është Festa e Kurban Bajramit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

M inistria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se 16 qershori 2024, dita e diel është ditë jo pune për qytetarët e besimit islam.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festa në Republikën e Maqedonisë, 16 qershori 2024 (e diel), dita parë e Kurban Bajramit është ditë jo pune për besimtarët mysliman në Maqedonisë e Veriu. Njëkohësisht, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale besimtarëve mysliman iu uron festën e Kurban Bajramit”, thuhet në kumtesën e Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale.

The post Të dielën është Festa e Kurban Bajramit appeared first on Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy