Të hënën nuk punohet, shqiptarët kanë festë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) kumtoi se, në pajtim me Ligjin për Festa, 22 Nëntori 2021 (e hënë), Dita e Alfabetit shqiptar është ditë jo-pune për qytetarët shqiptar në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, njëherë, qytetarëve ua uron Ditën e Alfabetit Shqiptar.

Të hënën nuk punohet, shqiptarët kanë festë shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy