VLEN: Në Manastirin e Alfabetit u bashkuan njerëzit e famshëm që ia VLEN të votohet Salim Sulejmani, në zonën numër 5 (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
VLEN: Në Manastirin e Alfabetit u bashkuan njerëzit e famshëm që ia VLEN të votohet Salim Sulejmani, në zonën numër 5 (FOTO)

Sonte në Manastirin e Alfabetit u bashkuan njerëzit e famshëm dhe ky bashkim dëshmon se ia VLEN të votohet një udhëheqësi me njerëz të dinjitetshëm siç është një bartës, si z. Salim Sulejmani.

VLEN: Në Manastirin e Alfabetit u bashkuan njerëzit e famshëm që ia VLEN të votohet Salim Sulejmani, në zonën numër 5 (FOTO)

Advertisement

VLEN: Në Manastirin e Alfabetit u bashkuan njerëzit e famshëm që ia VLEN të votohet Salim Sulejmani, në zonën numër 5 (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy